Lookalike Chloé bag

Ik ben een grote fan van de Chloé bags. Die met een ijzeren ringetje vind ik echt super mooi. Hieronder zie je een paar van mijn favorieten.

Maar natuurlijk zijn deze veel te duur. Dus ik ben op zoek gegaan naar lookalikes die betaalbaar zijn. Sommige handtassen lijken er echt zo hard op dat ik bijna geen verschil zie. De eerste site die ik tegenkwam is sassyclassy.de. Hieronder zie je een paar foto’s van hun handtassen die heel erg lijken op de echte van Chloé. De grote kosten €59,95 en de kleine €49,95. Al een pak goedkoper dan de echte ;).

 

De volgende lookalikes komen van lesjumelles.be. Hier kost de kleine €55 en de grote €125. Deze prijs ligt ietsje hoger maar dit komt omdat het echt leer is.

De volgende lookalikes komen van closetaccess.com. Hier kost de kleine $95.00 en de groter $98.00. Hier is een groot assortiment van kleuren aanwezig.

De grote in grijs en zwart kan je ook vinden op comegetfashion.com voor €34,95. Ze hadden ook de kleine zwarte maar die is (tijdelijk?) uitverkocht.

Ik vind zelf de kleine grijze het mooiste. Hiervan heb ik nog een lookalike gevonden op na-kd.com. Ik heb deze besteld en hij kost €44,57.

Dit handtasje was dus mijn favoriet en het is gisteren binnengekomen. Ben er echt helemaal fan van! Is echt van goede kwaliteit. Voelt heel stevig aan en de kleur is helemaal mijn ding.

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan deze blogpost. Laat me weten in een reactie welke jouw favoriet is ;).

xxx,

Hanne

 

Een gedachte over “Lookalike Chloé bag

Plaats een reactie